Transmisie live de la Geneva 2011 - noutăţile Hyundai

Hyundai Auto România, va facilita transmisia în direct a premierelor mărcii de la Salonul Auto de la Geneva 2011 începând cu ora 13,30.

Transmisie live de la Geneva 2011 - noutăţile Hyundai Transmisie live de la Geneva 2011 - noutăţile Hyundai

La ora 13,30 vom putea să vedem în direct lansarea noutăţilor Hyundai precum noul Hyunda i40, care promite să schimbe percepţia clienţilor despre modelele aparţinând clasei D. Şi Hyundai Veloster îşi va face debutul european la Geneva, prezentând varianta de caroserie în 3 uşi. Lista noutăţilor Hyundai prezentate în cadrul salonului elveţian va fi completată de conceptul Curb, despre care veţi afla mai multe tot începând cu ora 13.30, prin intermediul transmisiei de la Geneva 2011.

Vezi transmisia live.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.