Transport cu 65 de bani pe kilometru

Autor: Marius Vișan 11 aug. 2017 Știri auto
Transport cu 65 de bani pe kilometru

Taxify se pregăteşte de o nouă reducere. După ce săptămâna aceasta a redus tariful pe kilometru la 1,1 lei pe kilometru, Taxify reduce din nou tariful la 65 de bani pe KM.

Tarifele vor fi reduse de pe 14 august, iar promoţia va dura două săptămâni.

Aceste reduceri vin după ce, la nivel global, Taxify a primit o investiţie de la grupul chinez Didi Chuxing.

„Taxify acoperă în totalitate această reducere de tarif astfel încât câştigurile partenerilor să nu scadă sub nicio formă – nu ne referim că vor efectua mai multe curse şi timpul de aşteptare va fi mai mic, ci prin eliminarea comisionului şi compensarea prin bonus până la valorile câştigurilor nete înainte de reducere”, a declarat Mihai Florea city manager la Taxify, pentru start-up.ro.

Astfel, spune Florea, reducerea de tarif a fost de 15%, iar Taxify acoperă această scădere cu un bonus de 15% după fiecare cursă. Strategia e folosită pentru a câştiga clientelă şi şoferi parteneri, dar preţurile sunt absurd de mici pe termen lung. Pentru a susţine şoferii parteneri să “iasă la stradă”, deşi 65 de bani e o sumă infimă, Taxify va oferi şi bonusuri în funcţie de numărul de curse.

Taxify a fost lansată în Estonia acum patru ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide