Trapster – alternativa gratuită la detectoarele radar

Alternativa gratuită a unui detector de radar numit Trapster este un program pentru telefoanele mobile cu GPS care te avertizează în cazul prezenţei radarelor de viteză şi în toate situaţiile cu potenţial de risc .

Trapster – alternativa gratuită la detectoarele radar Trapster – alternativa gratuită la detectoarele radar
Baza de date se actualizează permanent, dar încă mai are nevoie de multe marcaje pentru a o putea considera cât de cât completă, şi asta pe continentul nord-american. În România nu este posibilă încă utilizarea Trapster şi, chiar dacă ar fi fost, ţine cont că totul porneşte de la zero - nu ştiu câţi s-ar osteni în vederea raportării radarelor sau zonelor nerecomandate traficului sau în zonele unde trebuie redusă viteza.

mai multe pe Go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.