Tratament Brabus pentru Mercedes G 500 Cabrio

Tunerul cel mai atent la noile apariţii Mercedes-Benz a pus la punct o nouă versiune a venerabilului G Class.

Tratament Brabus pentru Mercedes G 500 Cabrio Tratament Brabus pentru Mercedes G 500 Cabrio

Atunci când Brabus pune mâna pe un Mercedes-Benz, este cât se poate de clar faptul că exclusivitatea de care este capabilă compania germană, pur şi simplu, nu este suficientă. Exact acest lucru s-a întâmplat şi în cazul bătrânului G Class. Chiar dacă Mercedes l-a transformat dintr-un off-roader pur şi dur într-o adevărată limuzină, Brabus a simţit nevoia de mai mult.

Ultima creaţie a tunerului german se bazează pe G 500 Cabrio, care oferă o putere de 388 CP, scoasă din motorul său V8. Cam la acest nivel va rămâne distracţia în cazul lui G Class Widestar, aşa cum a fost denumit de cei de la Brabus.

Estetic vorbind, aspectul lui Mercedes-Benz G 500 Cabrio a fost upgradat considerabil atorită pachetului estetic Widestar, care include jantele cromate, de de dimensiuni mai mult decât generoase, dar şi decoraţiuni cromate la nivelul barelor de protecţie (dotate acum cu proiectoare de ceaţă triple) şi al roţii de rezervă. Nota de plată nu a fost comunicată, dar poate fi considerată irelevantă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.