Tratament cu crom pentru Abarth 695 Tributo Ferrari

Micul hot-hatch a descins la Salonul Auto Tokyo cu o caroserie complet cromată, opera tunerului japonez Office-K.

Nu ne-am putea imagina un Abarth 695 Tributo Ferrari decât în roşul aprins, tipic maşinilor italiene de performanţă. Iată, însă, că tunerul japonez Office-K încearcă să schimbe această percepţie, dar într-o manieră cât se poate de radicală.

Niponii au atacat pe teren propriu, cu un Abarth cromat, dar au avut inspiraţia să lase neatinşi cei 180 CP ai motorului de 1,4 litri. Totuşi, pentru mai multa individualitate, maşina a primit drapelul italian, pe toată lungimea. O dovadă a faptului că, în materie de cai-putere, prietenia dintre ţări funcţionează.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.