Trei accidente au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate 9 maşini - VIDEO

Trei accidente rutiere au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada A2, potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Trei accidente au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate 9 maşini - VIDEO Trei accidente au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate 9 maşini - VIDEO

Trei accidente rutiere au avut loc în această dimineaţă pe  Autostrada A2, potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.

În această dimineaţă, pe Autostrada A2, s-au produs trei evenimente rutiere pe Autostrada A2: la km 193+500, 194+700 şi 197, pe sensul Bucureşti-Constanţa. În accidentul de la kilometru 194+700 a fost rănită o persoană.

 

 

9 autovehicule au fost implicate în coliziuni.

În zonă, s-au format coloane de maşini, iar traficul este dirijat de poliţia rutieră.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.