Trei prieteni români pleacă în Africa cu Mitsubishi L200

Grupul autobotezat Roadmanians va pleca într-o aventură în scopuri caritabile care îi va purta pe cei 3 membri pe meleagurile unuia dintre cele mai fascinante continente.

Trei prieteni români pleacă în Africa cu Mitsubishi L200 Trei prieteni români pleacă în Africa cu Mitsubishi L200

Cei trei temerari vor pleca într-o călătorie în scopuri caritabile, care îi va purta prin Africa pe o distanţă de 20.000 de km. Pentru a duce călătoria la bun sfârşit, cei trei Roadmanians vor fi ajutaţi de K2, un Mitsubishi L200 care va fi singurul lor mijloc de deplasare pe tărâmuri africane.

Vlad Pieptu, proaspăt absolvent de Medicină, împreună cu antreprenorul IT Cristian Andrei şi consultantul în afaceri Bogdan Baianu nu pleacă însă în vacanţă. Odată ajunşi în Africa, aceştia vor dona echipament medical, plase de ţânţari şi calculatoare pentru un laborator  informatic.

Traseul expediţiei Roadmanians porneşte din România şi va avea ca punct final Guinea Bissau, asta după ce vor fi străbătut ţări precum Maroc, Mali sau Mauritania.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm succes şi să vă facem cunoştinţă cu băieţii, cu ajutorul materialului VIDEO de mai jos.

Roadmanians trailer from roadmanians on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.