Triac - triciclu electric

Firma americană Green Vehicles a lansat de curând un vehicul complet electric la doar 20.000 de dolari.

Aflaţi în pragul unei crize economice de proporţii datorită diminuarii resurselor petroliere, o firmă din America a lansat un vehicul cu trei roţi complet electric al cărui preţ este de doar 20.000 de dolari. Triac, numele acestui vehicul, este echipat cu baterii lithium-ion.

Triciclul este echipat cu un motor electric de 20Kw (27 CP), fiind suficient pentru o viteză de top de 112 km/h, în timp ce autonomia bateriilor este de aproape 200 de km. Opţional se poate comanda o baterie suplimentară care măreşte autonomia cu 20%.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.