Trike Harley-Davidson - schiţe

Celebrul producător de motociclete lucrează la un proiect care s-ar putea finaliza printr-o motocicletă cu trei roţi care înclină la viraje.

Trike Harley-Davidson - schiţe Trike Harley-Davidson - schiţe

Trike Harley-DavidsonSchiţele sunt oficiale iar noul concept este foarte posibil să fie lansat luna aceasta la un salonul de motociclete din Cologne, Germania. Datorită sistemului de care beneficiază trike-ul îşi va putea înclina cele două roţi laterale astfel încât motociclistul va putea lua virajele la fel ca şi cu o motocicletă obişnuită.

Trike-ul ar putea fi propulsat de un motor în doi timpi Revolution V răcit cu lichid care este disponobil în prezent pe gama de motociclete a producătorului. Harley-Davidson lucrează la acest proiect din 2006 şi este gata să îl finalizeze pentru a putea intra în competiţie cu mărci precum Piaggio sau Can-Am.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.