Triumf al Citroen la Festivalul Internaţional al Automobilului

Autor: Gabriel Grosoiu 01 feb. 2012 Știri auto

În cadrul ceremoniei celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Internaţional al Automobilului, Gama DS a fost recompensată pentru stilul său inedit cu Grand Design Award. Acest premiu recunoaşte creativitatea în industria auto.

Din gama DS, care a luat nastere acum 20 de luni, fac parte modelele Citroen DS3, DS4 si DS5. Gama propusă la vânzare în paralel cu gama principală ce propune clienţilor modele cu un design mai radical, senzaţii inedite la volan şi rafinament.

Citroen DS5, cel mai nou membru al acestei game, este primul produs Citroen care propune tehnologia Full Hybride Diesel, însă gama DS are deja 180.000 de vehicule vândute de la începutul comercializarii sale.

Premiul a fost acordat la finalul lunii ianuarie Directorului de Design al grupului PSA Peugeot Citroen, cu ocazia ceremoniei oficiale a celei de-a 27-a editii a Festivalului International al Automobilului.

Sébastien Loeb
, ambasadorul mărcii Citroen, a primit în cadrul aceleiasi ceremonii prestigiosul premiu Palme d’or pentru cel de-al 8-lea titlu de Campion Mondial.
Aventura sportivă a mărcii CITROËN si a pilotului Sebastien Loeb a inceput in 2001.

Zece ani mai târziu, acesta a devenit cel mai de succes sportiv auto din istorie, datorită celor 8 titluri de Campion Mondial de Raliuri câştigate în perioda 2004-2011.Cursa continuă şi anul acesta cu prima victorie obţinută la Monte-Carlo, primul raliu din calendarul Campionatului Mondial 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide