Triunghiurile amoroase din fotbal

Faptul că sportivii în general şi fotbaliştii în special schimbă femeile ca pe ciorapi, şi că marea majoritate a lor au amante, nu mai e demult o ştire. Iată-i pe cei care au făcut deliciul tabloidelor.

Triunghiurile amoroase din fotbal Triunghiurile amoroase din fotbal

Există un anumit prototip de femeie, pentru care fotbalistul este un fel de zeu. Şi pentru a ajunge în patul unuia nu mai contează nimic. La fel cum, după ce se termină povestea cu unul dintre ei, la rând urmează un altul. Tot ce contează e să fie tot fotbalist.

Pe vremea când evolua la Manchester United, Cristiano Ronaldo o avea iubită pe Nereida, un model spaniol, şi una dintre cele mai dorite femei. Secretul acesteia era însă că înainte de a-l duce în dormitor pe atacantul portughez, făcuse acelaşi lucru cu fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos.

Cunoscut ca un adevărat Playboy, Ronaldo (ăla bătrânu', a nu se confunda cu Cristiano) s-a remarcat de-a lungul vremii cu fetele frumoase cucerite. Numai că orice naş îşi are naşul, aşa că brazilianul s-a trezit încornorat. Iar cel care l-a adus în această ipostază a fost chiar unul dintre cooechipierii lui de la acea vreme de la Inter Milano, Seedorf. Află mai multe pe playboy.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.