“Troubled Waters” by Phoenix Trike Works

“Troubled Waters” este o motocicletă custom cu trei roţi, dotată cu un motor Porsche 911, creată de profesioniştii de la Phoenix Trike Works.

“Troubled Waters” by Phoenix Trike Works “Troubled Waters” by Phoenix Trike Works

“Troubled Waters” by Phoenix Trike WorksLa cererea unei cliente din Palm Springs, cei de la Phoenix Trike Works au construit o motocicletă dotată cu motor de maşină. Denumită Troubled Waters, motocicleta este propulsată de un motor de 2.0 litri Porsche 911 cu şase cilindri şi o transmisie cu cinci trepte.

Talentul celor de la Phoenix Trike Works reiese prin elementele realizate manual cum ar fi: ghidonul şi mânerele cromate dar şi vopseaua specială cu imaginile rechinilor în mediul acvatic. Roţile cu dimensiuni de 23” pe faţă şi cele de 20” pe spate care au o lăţime de 18”, pun în evidenţă valoarea profesioniştilor de la Phoenix Trike Works.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.