"Trucks you can trust!" - eveniment Mercedes-Benz

Divizia Trucks de la Mercedes-Benz a organizat un eveniment denumit "Trucks you can trust!" în cadrul căruia au avut loc sesiuni de test-drive, concursuri şi o expoziţie cu vânzare pentru achiziţionarea unui mobilier nou în Centrul de zi ”Rozmarin”.

"Trucks you can trust!" - eveniment Mercedes-Benz "Trucks you can trust!" - eveniment Mercedes-Benz

Mercedes-Benz România, Divizia Trucks, a invitat clienţii săi să descopere adevăratul înţeles al "Trucks you can trust!". Mai exact, a demonstrat că încrederea este o lecţie pe care o învăţăm încă de mici în cadrul unui eveniment desfăşurat în Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz România, Aliat Târgu Mureş. Prin intermediul unui demers Mercedes-Benz Trucks, micuţii de la Clasa a II-a C din cadrul Gimnaziului de Stat "Mihai Viteazu" - Târgu Mureş şi-au propus să demonstreze într-un mod inedit că încrederea este o lecţie învăţată încă de la vârste fragede, cu ajutorul unor desene minunate în care se regăsesc binecunoscutele modele Mercedes-Benz Actros, Atego şi Axor.

Ei şi-au propus să ofere o bucurie altor copii - celor de la Centrul de zi "Rozamarin": mobilier nou pentru spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea (măsuţe şi scăunele). Astfel, în urma expoziţiei cu vânzare a fost facilitată achiziţionarea noului mobilier. ,,Cu ajutorul camioanelor, dar mai ales al micuţilor care au realizat desenele, Mercedes-Benz România - Divizia Trucks a vorbit despre încredere şi reciprocitate într-o manieră inedită. Încrederea se câştigă în timp, acest lucru fiind valabil şi pentru legătura care se formează între un camion Mercedes-Benz şi proprietarul său.

Astfel, fie că este vorba de un consum redus, eficienţă, confort sau siguranţă remarcabilă, camioanele Mercedes-Benz reprezintă parteneri de încredere pentru business-ul tuturor celor care au ales să fie alături de noi în cadrul acestui eveniment," a precizat Marc Richard Steib, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz România - Divizia Trucks.

"Mai mult, experienţa la volanul camioanelor noastre spune povestea unică a celor 125 de ani în care pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate s-a regăsit în fiecare nou camion Mercedes-Benz," a adăugat acesta. Camioanele Mercedes-Benz Actros 1844 LS, Mercedes-Benz Atego 1222, Mercedes-Benz Axor 1843 şi autobasculanta Actros 4141K au reuşit să demonstreze pe deplin promisiunea pe care Mercedes-Benz o face fiecărui client care alege să achiziţioneze camioanele mărcii. În cadrul evenimentului, toţi cei prezenţi au putut opta pentru a participa la concursul de îndemânare la volanul camioanelor Mercedes-Benz.

În plus, unii dintre clienţi au testat şi "Camionul anului 2011": noul Atego (cu 5 motoare BlueTec® disponibile, deosebit de economice şi sistemul start/stop disponibil opţional , care reduc în mod considerabil consumul de carburant al noului Atego şi nivelul emisiilor poluante în zonele urbane).

Alături de expoziţia cu vânzare, concurs şi sesiunile de test-drive, proprietarii şi managerii firmelor de transport intern şi internaţional au ascultat şi o poveste unică despre "Trucks you can trust!", tehnologie şi inovaţie: prezentarea FleetBoard (Servicii telematice practice pentru managementul optim al flotei) şi TCO (Total Cost of Ownership) - experienţă, know-how şi eficienţă pentru business-ul firmelor de profil. În plus, Mercedes-Benz Financial Services Romania a susţinut prezentări de produs în cadrul evenimentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.