Trump şi autovehiculele aduse în SUA. Preşedintele SUA vrea standarde de emisii mai dure

Trump a adus în discuţie problema comerţului ...

Trump şi autovehiculele aduse în SUA. Preşedintele SUA vrea standarde de emisii mai dure Trump şi autovehiculele aduse în SUA. Preşedintele SUA vrea standarde de emisii mai dure

Preşedintele american Donald Trump a propus executivilor celor mai mari constructori auto ai lumii impunerea unui tarif de 20% pe autovehiculele aduse în SUA şi impunerea unor standarde de emisii mai dure asupra autovehiculelor importate decât asupra celor produse local, relatează Wall Street Journal.

În timpul unei întâlniri cu executivii, Trump a adus în discuţie problema comerţului şi a criticat dur producătorii auto europeni pentru faptul că nu produc mai multe autovehicule în SUA. Comentariile preşedintelui sporesc astfel lista modificărilor de politică ale administraţiei americane pe care producătorii auto le procesează în prezent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.