Tu ce sonerie mai ai la telefon? Are Challenger Hellcat una bună pentru tine

Poate că nu ai fix acum 60.000 de dolari pentru un Dodge Challenger Hellcat, dar smartphone şi Wi-Fi sigur ai la îndemână. Ascultă asta!

Tu ce sonerie mai ai la telefon? Are Challenger Hellcat una bună pentru tine Tu ce sonerie mai ai la telefon? Are Challenger Hellcat una bună pentru tine

Probabil că deja ai auzit de Hellcat. Dacă nu, e bine să ştii că este cel mai puternic muscle-car de serie produs vreodată. Şi chiar dacă eşti european până-n măduva oaselor şi îţi plac maşinile care stau pe viraje mai mult decât cele care rag agresiv şi ştiu să facă liniuţe, trebuie să recunoşti că sunetul V8-urilor americane este unul imposibil de atrăgător. 

Iar Dodge s-a gândit să te îmbie cu astfel de sunete la fiecare apel pe care-l primeşti. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul SRT şi să-ţi downloadezi gratuit sunetul de apel. V8 supraalimentat, de 6,2 litri, cu 716,5 cai-putere. Pe telefonul tău. Gratuit. Ce poţi cere mai mult? 

... probabil că wallpapere, asta poţi cere. Avem şi din acelea, în galeria foto cuprinzătoare de aici. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.