Tu cum ai reacţiona dacă ai primi un monopost de Formula 1 în locul maşinii tale? VIDEO

Cei de la Renault se ţin de glume după ce, din păcate pentru ei, au reuşit doar un loc doi în clasamentul general al constructorilor în campionatul mondial de Formula 1 din 2014.

Tu cum ai reacţiona dacă ai primi un monopost de Formula 1 în locul maşinii tale? VIDEO Tu cum ai reacţiona dacă ai primi un monopost de Formula 1 în locul maşinii tale? VIDEO

Echipa de Formula 1 Red Bull Racing, care foloseşte motoare Renault, a obţinut locul doi în campionatul mondial de Formula 1 din 2014, dar asta nu i-a oprit pe francezi să facă un videoclip în care îi bagă în sperieţi pe câţiva proprietari inocenţi de modele Renault.

Scenariul, care urmează sloganul „există un pic de Formula 1 în fiecare Renault”, merge cam aşa: tu te duci cu Renaultul tău la un restaurant scump şi îl laşi la valet. Apoi, după ce ai mâncat foie gras până n-ai mai putut, vrei să îţi recuperezi hatchbackul de oraş de la valet. Dar surpriză! În loc de Clio primeşti un monopost de Formula 1. Ce chestie, nu?

VIDEO:

Bine că n-a scăpat nimeni volanul ăla pe jos, că paguba ar fi fost mai mare decât tot bugetul de producţie pentru videoclip.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.