Tu poţi să decodezi comunicatul de presă emis de Chevrolet pentru noul Cruze?

Chevy s-a gândit la o modalitate de a face noul Cruze să intre în istorie, chiar înainte de a ieşi în public. Şi au găsit şi o bună modalitate de a face asta...

Tu poţi să decodezi comunicatul de presă emis de Chevrolet pentru noul Cruze? Tu poţi să decodezi comunicatul de presă emis de Chevrolet pentru noul Cruze?

General Motors vrea să-şi arate interesul pentru publicul tânăr, hype, aşa că a emis un comunicat pe care nu-l în înţelege nimeni, pentru că nu e scris în mod convenţional, folosind litere. Tot comunicatul e scris în emoji, adică în mici desene. Comunicatul arată aşa: 

Ca notă explicativă pentru chestia de mai sus, Chevy a scris aşa: „Cuvintele nu pot descrie noul Chevrolet Cruze, aşa că, pentru a celebra viitoarea dezvelire, comunicatul de presă este emis în emoji, iconiţele expresive din comunicarea electronică. Încearcă să decodezi această ştire sau aşteaptă până la 2 PM (9 PM ora locală), marţi.”

OK, e timpul pentru o provocare. Ştie cineva limbaj emoji?..

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.