Tu ştii ce face mecanicul tău cu maşina ta în service? VIDEO

Dacă ai o maşină sport, fie ea şi un „amărât” de Ford Focus ST, ar trebui să fii atent când o laşi în service şi să-ţi iei măsuri de precauţie. Cum ar fi să-ţi notezi atent kilometrajul, pentru a nu avea surprizele britanicului din povestea de mai jos...

Tu ştii ce face mecanicul tău cu maşina ta în service? VIDEO Tu ştii ce face mecanicul tău cu maşina ta în service? VIDEO

Câtă încredere ai în mecanicul tău auto? Bun, e o întrebare retorică, nu trebuie să umpli rubrica de comentarii cu obscenităţi, ştim cam care e părerea generală despre mecanicii auto din România - deşi mulţi dintre ei chiar sunt de treabă, să ştii! Dar dacă ai o maşină sport, la care unii poate că visează, ar fi mai bine să citeşti cele de mai jos.

Wayne Clinning, un britanic în vârstă de 42 de ani, şi-a dus Ford Focusul său ST la un service autorizat Ford, pentru a-i fi făcute verificări şi pentru a-i fi schimbate roţile. Când a revenit pentru a-şi prelua maşina, a observat că jumătate din conţinutul rezervorului de carburant dispăruse, aşa că, înainte de a se întoarce cu maşina pentru noi reparaţii la acelaşi service, a activat camera video din oglinda retrovizoare.

Surpriza şi mai mare a avut-o când a descărcat ceea ce filmase camera: mecanicii săi i-au luat maşina la o plimbare, mergând ca nebunii cu viteze de până la 190 de km/h şi depăşind în general cu mai mult decât dublu limitele maxime de viteză. Ca şi când asta nu ar fi fost de ajuns, la finalul înregistrării de zece minute originale (mai sus e doar un rezumat) se aude cum mecanicii îi umblă prin pungile din maşină, căutând eventuale obiecte de valoare.

Service-ul şi-a cerut în mod oficial scuze pentru comportamentul angajaţilor şi i-a oferit reclamantului 500 de lire sterline şi două anvelope noi, iar angajatul vinovat a fost pedepsit. Din fericire pentru toată lumea, nu s-a înregistrat niciun accident în timpul aventurii în mare viteză a mecanicilor cu maşina clientului lor.

Tu ce poveşti de groază ai cu mecanicii tăi? Te-ai gândit vreodată că s-ar putea să se plimbe „de plăcere” cu maşina ta, în afara testelor necesare uneori pentru a verifica dacă reparaţiile mecanice aduse maşinii au eliminat problemele?

Via: Metro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.