Tug of War: Caterpillar D8 vs. 20x Toyota [VIDEO]

Pe principiul „unde-s mulţi, puterea creşte”, vreo 20 de băieţi şi-au legat Toyotele de un buldozer, pentru o clasică luptă cu otgonul. Pariuri?

Tug of War: Caterpillar D8 vs. 20x Toyota [VIDEO] Tug of War: Caterpillar D8 vs. 20x Toyota [VIDEO]

Să mai spună cineva că nemţii nu ştiu să se distreze. De exemplu, în cadrul unui eveniment off-road, s-a organizat un tug of war care a implicat 20 de Toyota (în preponderenţă Land Cruiser FJ 40) şi un buldozer Caterpillar D8. Acum, spune-ne ce i-ar mai fi trebuit acestei lupte cu otgonul pentru a fi echilibrată.

Dacă vrei să mai vezi temerari în acţiune, uită-te la Lupta brutală, cu otgonul, dintre un BMW Seria 5 şi un... tractor sau la Otgon american: pick-up versus cap-tractor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.