Tuning de la Startech, pentru Jaguar XJ

Autor: Gabriel Grosoiu 15 dec. 2011 Știri auto

Jaguar XJ nu pare genul de maşină care să ceară modificări de substanţă sau pe care să o duci la primul atelier de tuning ieşit în cale. Totuşi, Cei de la Startech au luat decizia de a îmbunătăţi designul navei amiral a englezilor, alegând, totuşi, să lase neatinşi caii-putere ai maşinii, indiferent dacă este vorba de motorul V8 de 5,0 litri sau de diesel-ul V6.

Tunerii au reuşit să îi ofere lui XJ un look mai teribilist, datorită elementelor noi grefate pe maşină. Astfel, limuzina a primit, la partea frontală, o bară de protecţie redesenată. De-acum nu mai avem de-a face cu grila inferioară cromată şi prizele de aer discrete, locul acestora fiind luat de un set noi de LED-uri.

Întrebându-ne retoric dacă cei de la Startech nu au observat că XJ avea deja LED-uri integrate în blocurile optice, observăm faptul că nici grila frontală nu mai este cromată, ceea ce îi oferă maşinii un plus major de agresivitate, care se va simţi cel mai bine în momentul în care maşina va fi observată în oglinda retrovizoare.

Jantele sunt noi, dimensiunea lor de 21 de inchi fiind perfect îndreptăţită, având în vedere gabaritul limuzinei. La partea din spate, privirea ne este atrasă de setul cvadruplu de evacuări, care va amplifica efectele sonore ale propulsorului.

Nici interiorul nu a scăpat de intervenţia discretă a celor de la Startech, iar aici sunt demne de apreciat decoraţiunile retro, care imită stilul Jag-urilor din anii ’60. Nostalgia se termină, însă, la vederea arsenalului high-tech de pe bancheta din spate, unde pasagerii vor fi răsfăţaţi cu iPad-urile cu tastatură prin Bluetooth şi conexiune wireless, tipice limuzinelor modificate de Brabus, compania mamă a Startech.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide