Tuning elveţian pentru Wiesmann MF5 V10 Roadster

Cei 507 CP ai motorului BMW de pe Wiessman MF5 V10 le-au părut insuficienţi elveţienilor de la Dahler, care au dus puterea decapotabilei germane până la 600 CP.

Tuning elveţian pentru Wiesmann MF5 V10 Roadster Tuning elveţian pentru Wiesmann MF5 V10 Roadster

Wiessman MF5 V10 Roadster nu este maşina care să treacă neobservată. Indiferent de locul pe unde va trece, întotdeauna va impresiona prin ţinuta ei, prin aspectul retro, însă care pare mai actual ca niciodată, precum şi prin sunetele disperate ale motorului V10 , grefat direct de pe BMW M5.

Se pare că nu aceeaşi părere o au şi elveţienii de la Dahler, care nu s-au lăsat impresionaţi de nimic din atracţiile lui Wiesmann MF5 V10 Roadster. Aşadar, pornind de la exterior, care a primit un set nou de jante BBS, cu dimensiunea de 20 inchi, tunerii s-au pus pe modificat.

Nuanţa mată de negru a caroserieia fost asortată jantelor, iar masca frontală a urmat şi ea trendul, acoperindu-se într-un negru cât se poate de evident. Dar toate aceste modificări au avut un scop final: mărirea puterii motorului V10, de la 507 CP la 600 CP. O modificare importantă a unuia dintre cele mai apreciate motoare de până acum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.