Tuning VW Transporter by MR Car Design

Casa de tuning MR Car Design a pregătit un pachet interesant pentru VW Transporter. Urmăriţi în rândurile următoare despre ce este vorba.

Tuning VW Transporter by MR Car Design Tuning VW Transporter by MR Car Design

Cel mai interesant aspect al pachetului pe care MR Car Design îl oferă pentru VW Transporter este suspensia pe aer, reglabilă pe înălţime. Suspensia permite ridicarea gardei la sol până la 90 mm şi micşorarea acesteia până la 70 mm. Ca şi sistem de siguranţă, distanţa faţă de calea de rulare, se reglează în mod automat la depăşirea unei anumite viteze.

În plus, faţă de acest kit de suspensie MR Car Design, mai oferă şi un sistem sport de evacuare fabricat manual, jante de 20", dar şi un upgrade de putere pentru motor, prin resoftarea ECU, puterea ajungând astfel la 200 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.