Turbo power. 0-260 la oră cu Seria 7 [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 14 sept. 2015 Știri auto
Turbo power. 0-260 la oră cu Seria 7 [VIDEO]

BMW Seria 7 (G11/G12) a fost primul model BMW care să adopte platforma CLAR (Cluster Architecture), adică un mix de oţel, aluminiu şi fibră de carbon care să scadă pe cât posibil masa totală, fără a compromite aspectele rigiditate şi siguranţă. 

Asta înseamnă că, la 1.945 de kilograme, limuzina vârf-de-gamă BMW este mai agilă, mai performantă şi mai eficientă din punct de vedere al consumului. De aici până la „Dar cât de repede îşi parcurge vitezometrul?” n-a trecut mult timp, evident. 

Exemplarul supus testării de către cei de la Arab GT este un 750i xDrive, adică cea mai puternică versiune a lui Seria 7 până în prezent. Cu un V8 TwinPower turbo, de 4,4 litri sub capotă, 750i xDrive livrează 450 de cai-putere şi 650 de Newtoni-metru, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. 

Nu costă puţini bani, ce-i drept, indiferent de versiunea de şasiu pentru care optezi, însă ceea ce vezi mai jos şi faptul că este dotat cu tot ce are BMW mai bun de oferit momentan s-ar putea să te facă să-ţi reconsideri percepţia asupra preţului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide