Turcia şi Bulgaria, în competiţie strânsă pentru o nouă fabrică Skoda

Constructorul auto Skoda analizează Bulgaria şi Turcia ca posibile destinaţii

Turcia şi Bulgaria, în competiţie strânsă pentru o nouă fabrică Skoda Turcia şi Bulgaria, în competiţie strânsă pentru o nouă fabrică Skoda

Constructorul auto Skoda analizează Bulgaria şi Turcia ca posibile destinaţii pentru o nouă fabrică, scrie Ziarul Financiar.

Constructorul auto Skoda analizează Bulgaria şi Turcia ca posibile destinaţii pentru o nouă fabrică, relatează Novinite citând publicaţia germană Handelsblatt. Compania, parte a gigantului auto german Vokswagen şi intenţionează să deschidă o nouă unitate de producţie pentru a face faţă cererii în creştere pentru maşinile sale.

Fabrica va fi cu siguranţă localizată în Europa de Est, dar nu în Cehia din cauza lipsei de forţă de muncă. „Discuţiile sunt pentru Bulgaria şi Turcia“, potrivit unei surse. 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.