Twin-Turbo Hennessey HPE Camaro

Se pare că BumbleBee nu mai este cel mai “şmecher” Camaro posibil. Modelul din imagini îşi încordează muşchii în funcţie de carburantul cu care este alimentat.

Sub capota acestui Chevy Camaro se află sublima unitate LS9 de sub capota lui Corvette ZR1. Doar că produce 815 cai putere cu ajutorul celor două turbine şi a unui carburant cu cifră octanică 93. Dacă aceasta creşte la 104 (racing fuel), atunci puterea oferită pe roţile din spate ajunge la 845 CP...iar cea totală la circa 1.000 CP.

Şi dacă toate acestea n-ar fi de ajuns, Hennessey oferă şi o garanţie de un an de zile, iar maşina poate fi achiziţionată cu o transmisie manuală cu 6 trepte. Nebunie absolut pură. Cutia trebuie să facă faţă unui cuplu maxim de 1.086Nm...deci, succes!

Din fericire, avem şi un clip scurt...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.