UAZ-469 - Scos de la naftalină

Ruşii aniversează victoriile din Războiul al doilea mondial cu o ediţie specială a unui SUV emblematic: UAZ 469.

UAZ-469 - Scos de la naftalină UAZ-469 - Scos de la naftalină

Ruşii de la UAZ au decis să reia producţia modelului 469, cu ocazia a 65 de ani de la victoria armatei roşii în World War II. Pentru acest lucru fabrica din Ulyanovsk va realiza 5000 de modele speciale UAZ-469, care din 1972 în peste 30 de ani s-a vândut în 2 milioane de exemplare.

Noile variante vor fi disponibile cu acoperiş metalic sau din material textil, cu preţuri cuprinse între 7000 şi 8000 de euro. Printre dotări regăsim direcţia servo-asistată, discurile de frână şi motorul modern, mai economic şi mai puţin poluant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.