UBER a creat un oraş fals pentru a-şi testa autovehiculele - VIDEO

Oraşul ocupă în prezent o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi ...

UBER a creat un oraş fals pentru a-şi testa autovehiculele - VIDEO UBER a creat un oraş fals pentru a-şi testa autovehiculele - VIDEO

Situat în Pittsburgh şi numit ALMONO, aceasta machetă uriaşă ce reproduce traficul din oraş, drumuri şi intersecţii complicate, maşini false şi pietoni imprevizibili, a fost conceput pentru a testa riguros software-ul autovehiculului Uber.

ALMONO ocupă în prezent o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi de-a lungul râului Monongahela, iar Uber doreşte să-şi extindă oraşul cu încă 13.000 de metri pătraţi.

Printre cele mai provocatoare părţi ale oraşului se numără pietonii care pot traversa pe neaşteptate strada şi alte vehiculele care conduc periculos. Uber declară că simulează scenarii mult mai complexe decât cele pe care le va întâlni un autovehicul pe drumurile publice reale.

Nu doar vehiculele Uber trebuie să-şi demonstreze abilităţile înainte să ajungă pe străzi. Sute de operatori de vehicule sunt obligaţi să treacă o serie de evaluări şi teste scrise înainte de a putea monitoriza maşinile care vor circula în lumea reală.

 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.