Uber, Bolt şi Clever s-au înţeles cu Guvernul

Autor: ProMotor 23 mai 2019 Știri auto
Uber, Bolt şi Clever s-au înţeles cu Guvernul

Ordonanţa de urgenţă care va reglementa activităţile de tip ride-sharing va fi pusă astăzi în transparenţă decizională, urmând să fie adoptată săptămâna viitoare de către Guvern, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, citată de către Mediafax.

„Un alt subiect important aflat în atenţia publică este reglementarea activităţii de ride-sharing care aştepta demult o soluţie legislativă. Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării au avut în ultima săptămâna consultări repetate cu toţi factorii implicaţi, proces apreciat de către toate părţile. Astăzi proiectul de ordonanţă de urgenţă referitor la acest subiect va fi pus în consultare publică, urmând ca săptămâna viitoare să adoptăm soluţiile convenite”, a afirmat Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

După modificarea Legii taximetriei şi intrarea în vigoare a modificărilor, la începutul lunii mai, timpii de aşteptare pentru clienţii Uber, Bolt şi Clever au crescut considerabil, la fel şi tarifele, pentru că mulţi şoferi nu au mai ieşit pe traseu de teama amenzilor mari.

Platformele Uber şi Bolt au realizat au realizat o campanie de strângere de semnături pentru a arăta susţinerea publicului pentru serviciile de ride-sharing. În acest moment, campania #Continuăm a adunat aproape 250.000 de semnături. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide