Uber introduce funcţia pentru siguranţă „Check my ride”

Uber vrea să se asigure că persoanele care comandă o cursă nu se urcă în maşina greşită.

Uber introduce funcţia pentru siguranţă „Check my ride” Uber introduce funcţia pentru siguranţă „Check my ride”

Uber vrea să se asigure că persoanele care comandă o cursă nu se urcă în maşina greşită aşa că introduce o nouă funcţionalitate în aplicaţie: Check My Ride.

Astfel, utilizatorii vor primi o notificare atunci când comanda lor este confirmată, care le va aminti cu puţin timp înainte de sosirea maşinii să verifice dacă plăcuţa de înmatriculare şi şoferul sunt la fel cu informaţiile pe care le văd în aplicaţie. Alerta se lansează de astăzi şi va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii Uber în zilele următoare.

De asemenea, Uber adaugă un banner în aplicaţie, din momentul în care comanda este confirmată şi până la începerea cursei, pentru a aminti utilizatorilor cum pot identifica maşina corectă:

Pasul 1: verifică plăcuţa de înmatriculare

Pasul 2: verifică marca şi modelul maşinii

Pasul 3: vezi dacă fotografia şoferului se potriveşte cu acesta


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.