Uber şi NASA vor construi taxiuri zburătoare. Vă place sau nu, aşa arată viitorul - VIDEO

Uber şi NASA au semnat un acord pentru creare unui serviciu de taxiuri zburătoare

Uber şi NASA au semnat un acord pentru creare unui serviciu de taxiuri zburătoare. Acestea vor dezvolta sisteme de trafic în cadrul unui proiect ce va permite manevrarea în siguranţă la altitudini mici, în mediul urban, a unor vehicule aeriene fără pilot. Uber îşi propune să înceapă testarea uberAIR în Dallas, Los Angeles şi Dubai


Uber vrea ca serviciul său de taxiuri zburătoare să funcţioneze ca o reţea de aeronave electrice uşoare care decolează şi ateriza pe verticală, de pe heliporturile urbane şi acoperişurile zgârie-norilor.

Acest Acord de Spaţiu deschide drumul unor viitoare colaborări între Uber şi NASA pentru dezvoltarea următoarei generaţii de tehnologie aerospaţială. uberAIR va efectua zilnic mult mai multe zboruri deasupra oraşelor decât a efectuat până în prezent. Experienţa Uber în ceea ce priveşte ingineria software şi experienţa în domeniul aerian de zeci de ani a NASA reprezintă un pas în faţă foarte important pentru uberELEVATE”, a declarat Jeff Holden, director unui departament al Uber.

„UberAir va efectua zilnic mai multe zboruri decât au fost vreodată înregistrate (în istorie – n.r.) (…) Combinarea expertizei Uber în ingineria de software cu experienţa aerospaţială a NASA. Este un pas crucial pentru Uber Elevate!”, a mai spus Jeff Holden.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.