Uite ce e mai tare decât un SUV pe plajă - VIDEO

Dacă crezi că cei care intră cu maşinile de off-road pe plajă sunt "şmecheri" ce zici de tancuri?

Dacă crezi că cei care intră cu maşinile de off-road pe plajă sunt "şmecheri" ce zici de tancuri? Da, tancuri pe plajă, evident prin  mijlocul oamenilor.

Iată că se poate şi mai rău. Dacă credeai că cei care intră cu maşinile de teren pe plajă sunt "tari", iată că armata rusă a decis să scoată la "plimbare" tancurile pe plajă. Se pare că aceştia au ales să meargă pe nisip pentru a nu strica astfaltul de pe drum. Însă, la ora când au treacut pe plajă, aceasta era plină de oameni care doreau un moment de relaxare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.