Uite-l pe Vali Porcişteanu cum sare dintr-un BMW i3 care se parchează singur

Da, ai citit bine. Dacă tot nu eşti convins, aruncă o privire peste videoclipul de mai jos.

Uite-l pe Vali Porcişteanu cum sare dintr-un BMW i3 care se parchează singur Uite-l pe Vali Porcişteanu cum sare dintr-un BMW i3 care se parchează singur

Noul BMW i3 este o maşină gândită special pentru metropolele lumii, aşa că era oarecum logic să aibă un sistem de parcare automată. Şi, aşa cum ne demonstrează pilotul român Vali Porcişteanu, se pare că sistemul poate funcţiona bine-mersi şi fără şofer la volan (deşi trebuie să faci pe pilotul de NASCAR şi să ieşi pe geam afară).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.