Ultima Evolution este un alt hypercar de s-ar putea să nu fi auzit. Şi are 1.034 CP...

Cu toate că se află pe Pământ de mai bine de 20 de ani, Ultima este genul de supersportivă creată să facă treabă, nu să se laude cu frumuseţe. Iar cea mai recentă versiune pune la colţ multe hypercaruri moderne...

Ultima Evolution este un alt hypercar de s-ar putea să nu fi auzit. Şi are 1.034 CP... Ultima Evolution este un alt hypercar de s-ar putea să nu fi auzit. Şi are 1.034 CP...

Producătorul britanic Ultima Sports Ltd. şi-a prezentat cea mai recentă versiune a supersportivei pe care au cizelat-o şi îmbunătăţit-o de-a lungul ultimilor zeci de ani. 

Folosindu-se de acelaşi small-block V8 de la Chevy (modificat de cei de la American Speed) pe care îl regăseşti pe toate versiunile (Sport, GTR, Can-Am), Evolution păşeşte peste pragul de 1.000 de cai-putere cu 34 de unităţi. 

Ţinând cont de masa totală de 950 de kilograme, performanţele sunt terifiant de puternice: 0-100 km/h în 2,3 secunde, 0-160 km/h în 4,9 secunde şi 0-241 km/h în 8,9 secunde. Şi nu doar acceleraţia este fulminantă (face sfertul de milă în 9,2 secunde), ci şi frânarea: 0-160-0 km/h este posibil în doar 8,8 secunde. Viteză maximă? 386 km/h.

Pregăteşte-te să auzi de recorduri spulberate, cât de curând. Noi, între timp, vom încerca să dăm de monstrul Ultima preparat de Black Falcon Cars România, cel cu 1.750 de cai-putere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.