Ultimele episoade Top Gear (cu tot cu Clarkson) vor fi difuzate în vară

Jeremy Clarkson nu mai face parte din echipa emisiunii Top Gear, dar - cu toate acestea - oficialii BBC au hotărât că ar fi bine dacă ar difuza ultimele episoade ale titlului iubit de milioane de oameni din lumea întreagă.

Ultimele episoade Top Gear (cu tot cu Clarkson) vor fi difuzate în vară Ultimele episoade Top Gear (cu tot cu Clarkson) vor fi difuzate în vară

BBC va difuza ultimele episoade ale emisiunii Top Gear, filmate înainte de plecarea lui Jeremy Clarkson din echipă, cel mai probabil în vara lui 2015, scrie site-ul oficial al organizaţiei britanice de presă.

Informaţia vine de la coordonatoarea postului de televiziune BBC 2, Kim Shillinglaw, care a mai spus că instituţia pe care o reprezintă nu va face diferenţe între femei şi bărbaţi în ceea ce priveşte posibilul înlocuitor pentru Clarkson la Top Gear, adăugând că „ne vom uita la câteva personalităţi feminine, dar nu este o prioritate”. Totodată, Shillinglaw a mai spus că emisiunea va reveni în 2016 într-o nouă formulă.

Îţi reamintim că Jeremy Clarkson nu mai face parte din echipa Top Gear, după ce contractul său - care a expirat la sfârşitul lunii martie 2015 - nu a mai fost prelungit de BBC. Atunci, şeful organizaţiei britanice de presă, Tony Hall, a vorbit despre „depăşirea unei limite”, după ce Clarkson a avut o altercaţie cu unul dintre producătorii emisiunii, Oisin Tymon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.