Ultimele episoade Top Gear (cu tot cu Clarkson) vor fi difuzate în vară

Autor: Iulian Dnistran acum 5 ani Știri

BBC va difuza ultimele episoade ale emisiunii Top Gear, filmate înainte de plecarea lui Jeremy Clarkson din echipă, cel mai probabil în vara lui 2015, scrie site-ul oficial al organizaţiei britanice de presă.

Informaţia vine de la coordonatoarea postului de televiziune BBC 2, Kim Shillinglaw, care a mai spus că instituţia pe care o reprezintă nu va face diferenţe între femei şi bărbaţi în ceea ce priveşte posibilul înlocuitor pentru Clarkson la Top Gear, adăugând că „ne vom uita la câteva personalităţi feminine, dar nu este o prioritate”. Totodată, Shillinglaw a mai spus că emisiunea va reveni în 2016 într-o nouă formulă.

Îţi reamintim că Jeremy Clarkson nu mai face parte din echipa Top Gear, după ce contractul său – care a expirat la sfârşitul lunii martie 2015 – nu a mai fost prelungit de BBC. Atunci, şeful organizaţiei britanice de presă, Tony Hall, a vorbit despre „depăşirea unei limite”, după ce Clarkson a avut o altercaţie cu unul dintre producătorii emisiunii, Oisin Tymon.Comentarii
Inchide