Ultimul Mercedes-Benz McLaren SLR va fi scos la licitaţie

Cei care se vor înregistra pentru licitaţie vor avea de scos din buzunar peste 530.000 USD. Însă nici SLR-ul nu va fi unul obişnuit.

Ultimul Mercedes-Benz McLaren SLR va fi scos la licitaţie Ultimul Mercedes-Benz McLaren SLR va fi scos la licitaţie

Ultimul Mercedes-Benz McLaren SLR destinat pieţei americane va fi scos la licitaţie pe 20 noiembrie având o suma de pornire de circa 390.000 de euro. Cei care se vor înregistra pentru licitaţie vor avea
şansa de a deţine un SLR unic.

Nu doar că pentru colecţionari primul sau ultimul model produs va fi întotdeauna unul special însă acest SLR va fi vopsit într-o culoare exotică, denumită Sienna Pearl Metallic, şi va avea o tapiserie din piele de culoarea trabucului. Conform oficialilor Mercedes acest model va fi singurul care va arăta în acest fel.

Licitaţia nu va dura mai mult de 4 ore iar suma finală va fi oferită unui spital pentru copii din SUA. Astfel pentru a nu ieşi în evidenţă doar prin opulenţă viitorul proprietar al acestui model se va putea lăuda şi cu un
gest caritabil.  Producţia finală a acutalului SLR la nivel mondial se va încheia la începutul anului viitor, acesta urmând să fie înlocuit cu viitorul model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.