Umanitara de Paşti 2009 – Offroad Adventure Romania

Autor: Oraan Mărculescu 10 apr. 2009 Știri auto
Umanitara de Paşti 2009 – Offroad Adventure Romania

Clubul Offroad Adventure Romania, cel mai reprezentativ din ţară prin numărul de membri cotizanţi şi amploarea şi numărul competiţiilor şi evenimentelor organizate, îşi îndreaptă atenţia în acest an spre locuitorii comunei Reghiu, din judeţul Vrancea.

Cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, în weekendul 11-12 aprilie, un convoi de aproximativ 40 de maşini de teren echipate să facă faţă drumurilor de acces foarte grele către cătunele din munţii Vrancei va transporta şi distribui celor aproximativ 500 de locuitori nevoiaşi produse alimentare şi alte bunuri de strictă necesitate, jucării şi dulciuri pentru copii.

Prin acest gest, clubul Offroad Adventure Romania se alătură altor cluburi offroad din ţară, care organizează evenimente similare în toate zonele României, beneficiarii fiind acei oameni care, în mod normal, sunt aproape uitaţi în cătunele lor care nici nu apar pe hărţi şi sunt atât de izolate, încât oamenii nu au acces la cele mai elementare dotări edilitare, ca electricitatea sau apa curentă.

Practic, astfel de acţiuni umanitare au devenit o tradiţie, pe lângă competiţiile şi caracterul de aventură al fenomenului offroad, care ia amploare în ultimii ani în România. Promotor.ro va fi acolo, alături de cei care dau un exemplu, încercând să fie mai buni şi să dăruiască semenilor ajutor şi bucurie în perioadele sfintelor sărbători.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide