Un accident dur care ne arată de ce este important Testul Elanului - VIDEO

Un clip video postat pe YouTube săptămâna trecută prezintă

Un accident dur care ne arată de ce este important Testul Elanului - VIDEO Un accident dur care ne arată de ce este important Testul Elanului - VIDEO

 


Un clip video postat pe YouTube săptămâna trecută prezintă un accident petrecut pe o şosea din statul Colorado, în urma căruia un elan a fost luat în plin de un SUV. Din fericire pasagerii din maşina au scăpat fără răni, iar conform spuselor unui membru al parcului naţional unde trăia elanul, şi acesta a supravieţuit, scrie Huffingtonpost.

După cum se poate observa în clip animalul apare brusc în faţa maşinii, şi chiar dacă şoferul calcă frâna tot îl loveşte în plin. După ce face o piruetă în aer, elanul aterizează pe partea cealaltă a şoselei şi reuşeşte să se ridice de jos şi să plece şchiopătând mai departe. 

Vâzând imaginile ne aducem aminte de schemele făcute de patinatori şi de celebra expresie ”dublu axel cu triplu tulup”. Nu ştim dacă se potriveşte şi piruetei făcute de ren, dar nici nu putem să spunem că nu a încercat.

Incidentul a fost filmat întâmplător de un alt şofer, care se oprise pe marginea şoselei să admire animalele din parcul natural. 

Conform sursei citate, în această zonă au loc frecvent astfel de accidente, dar nu toate animalele au suficient noroc să supravieţuiască impactului. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.