Un accident dur care ne arată de ce este important Testul Elanului – VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2016 Știri auto
Un accident dur care ne arată de ce este important Testul Elanului – VIDEO

 


Un clip video postat pe YouTube săptămâna trecută prezintă un accident petrecut pe o şosea din statul Colorado, în urma căruia un elan a fost luat în plin de un SUV. Din fericire pasagerii din maşina au scăpat fără răni, iar conform spuselor unui membru al parcului naţional unde trăia elanul, şi acesta a supravieţuit, scrie Huffingtonpost.

După cum se poate observa în clip animalul apare brusc în faţa maşinii, şi chiar dacă şoferul calcă frâna tot îl loveşte în plin. După ce face o piruetă în aer, elanul aterizează pe partea cealaltă a şoselei şi reuşeşte să se ridice de jos şi să plece şchiopătând mai departe. 

Vâzând imaginile ne aducem aminte de schemele făcute de patinatori şi de celebra expresie ”dublu axel cu triplu tulup”. Nu ştim dacă se potriveşte şi piruetei făcute de ren, dar nici nu putem să spunem că nu a încercat.

Incidentul a fost filmat întâmplător de un alt şofer, care se oprise pe marginea şoselei să admire animalele din parcul natural. 

Conform sursei citate, în această zonă au loc frecvent astfel de accidente, dar nu toate animalele au suficient noroc să supravieţuiască impactului. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide