Un alt tip de limuzină: Lamborghini Aventador Style!

Limuzinele au fost mereu un simbol al puterii şi al statutului social elevat şi au reuşit să evolueze de la sobrele Lincoln Town Car la versiuni alungite de Hummer şi...Lamborghini Aventador.

Un alt tip de limuzină: Lamborghini Aventador Style! Un alt tip de limuzină: Lamborghini Aventador Style!

Randările au fost realizate de compania britanică carsforstars.net, specializată în închirieri de limuzine. Nu suntem siguri dacă imaginile şi videoclipul sunt de fapt o strategie de marketing pentru promovarea afacerii sau intenţiile britanicilor sunt cu adevărat serioase, însă trebuie să recunoaştem că proiectul este ambiţios.

Pentru moment, aceştia propun o variantă "lungită" extrem de neobişnuită pentru taurul italian, care se pliază pe designul originalului Aventador. Portierele specifice mărcii sunt şi ele integrate în concept, doar că numărul lor s-a dublat şi interiorul a fost transformat într-un spaţiu luxos îmbrăcat în piele de culoare portocalie, ecrane cu plasmă şi un bar.

În continuare, vă lăsăm pe voi să admiraţi conceptul şi să vă exprimaţi părerile după ce vizionaţi galeria FOTO şi materialul VIDEO de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.