Un altfel de teaser pentru Porsche 911

Se pare că o să avem ocazia să conducem noul Porsche 911 de la mijlocul lunii noiembrie acest an. Cei drept doar virtual în NFS The Run.

Porsche îşi promovează noul model şi în universul simulatoarelor auto. Primul joc care se laudă cu noul Porsche 911 în garaj este Need For Speed The Run Limited Edition. În joc va fi disponibil modelul Porsche 911 Carrera S, dar şi Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro ZL1, BMW 1 M Coupe plus o selecţie de oldtimere. Jocul va fi lansat în America în 15 noiembrie, iar în Europa va ajunge în magazine în 19 noiembrie. Va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.