Un Aston Martin Lagonda din 1987 arată fenomenal transformat în shooting brake - GALERIE FOTO

Aston Martin produce maşini foarte frumoase, iar printre ele se află şi nişte exemplare mai speciale cum ar fi shooting brake-urile.

Un Aston Martin Lagonda din 1987 arată fenomenal transformat în shooting brake - GALERIE FOTO Un Aston Martin Lagonda din 1987 arată fenomenal transformat în shooting brake - GALERIE FOTO

Aston Martin produce maşini foarte frumoase, iar printre ele se află şi nişte exemplare mai speciale cum ar fi shooting brake-urile.

Există multe modele rare care ies la suprafaţă din când în când, dar foarte puţine sunt asemenea acestui Aston Martin Lagonda. Pentru început, berlina a fost construită într-un număr limitat de numai 645 de maşini în 12 ani. Lagonda fiind o maşină extrem de complexă, ea având mai multe probleme de fiabilitate, ceea ce înseamnă că nu multe exemplare au supravieţuit până în zilele noastre.

Ce este interesant la aceasă maşină este că ea nu a venit aşa din fabrică. În anul 2006 proprietarul unui Aston Martin Lagonda a apelat la designerul Ted Mannerfeldt pentru a converti maşinia într-un shooting break.

Scopul a fost de a realiza o includere armonioasă a designului de shooting break în liniile originale ale maşinii. 

Lagonda Shooting Brake va fi scos la licitaţie pe 15 august, la RM Sotheby's Monterey Sale. Organizatorii se aşteaptă să primească pentru ea între 150.000 şi 200.000 de dolari. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.