Un Audi Q7 s-a rupt în două în urma unui accident violent, dar şoferul a scăpat nevătămat - VIDEO

Pozele cu acest Audi Q7, rupt de la jumătate, în plină stradă, au devenit repede virale pe internet.

Un Audi Q7 s-a rupt în două în urma unui accident violent, dar şoferul a scăpat nevătămat - VIDEO Un Audi Q7 s-a rupt în două în urma unui accident violent, dar şoferul a scăpat nevătămat - VIDEO

Pozele cu acest Audi Q7, rupt de la jumătate, în plină stradă, au devenit repede virale pe internet. 

Dezastrul din imagini s-a întâmplat în Rusia. Şi totuşi, în ciuda gravităţii accidentului, presa locală susţine că şoferul a supravieţuit fără a suferi vătămări grave.

Nu numai că şoferul a supravieţuit, dar, de asemenea, el a părăsit locul accidentului înainte să vină poliţia. 

Din fericire, niciun pieton nu a fost surprins în accident. Se pare că SUV-ul de lux a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un stâlp, provocând ruperea maşinii pe jumătate. Privind fotografiile, vedem că modelul Q7 s-a rupt din zona stâlpilor B, chiar în spatele scaunelor pasagerului din faţă.

Impactul a fost atât de sever încât unul dintre cele două scaune de pasageri a fost scos din SUV şi a aterizat pe stradă, în timp ce evacuarea se poate vedea împrăştiată pe iarbă.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.