Un Audi RS7 s-a condus singur pe circuitul german Hockenheimring. VIDEO

Nemţii de la Audi au pus o grămadă de tehnologie într-un RS7 şi l-au trimis pe circuitul german Hockenhrimring. De unul singur. La viteze de până la 240 km/h.

Un Audi RS7 s-a condus singur pe circuitul german Hockenheimring. VIDEO Un Audi RS7 s-a condus singur pe circuitul german Hockenheimring. VIDEO

Audi RS7 piloted driving concept e numele prototipului care a parcurs circuitul german Hockenheimring de unul singur. Da, ai citit bine. Maşina asta a mers cu viteze de până la 240 km/h fără a avea un şofer a volan.

Totul s-a întâmplat înaintea finalei din DTM în prezenţa unui public surprinzător de numeros.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.