Un Audi SQ7 de 400.000 de lei, oprit la Albiţa. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră – FOTO

Autor: ProMotor 01 aug. 2019 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Audi SQ7, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 30 iulie, în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, M.S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi SQ7 TDI, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricaţie 2017.

Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie, la data de 24.04.2019.

Cu privire la aspectele constatate, M.S. a declarat că a achiziţionat autoturismul în sistem leasing, în luna septembrie a anului trecut. Bărbatul a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că maşina în cauză ar fi fost semnalată furată sau căutată de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 400.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide