Un Audi SQ7 de 400.000 de lei, oprit la Albiţa. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră - FOTO

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Audi SQ7, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Un Audi SQ7 de 400.000 de lei, oprit la Albiţa. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră - FOTO Un Audi SQ7 de 400.000 de lei, oprit la Albiţa. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră - FOTO

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Audi SQ7, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 30 iulie, în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, M.S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi SQ7 TDI, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricaţie 2017.

Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie, la data de 24.04.2019.

Cu privire la aspectele constatate, M.S. a declarat că a achiziţionat autoturismul în sistem leasing, în luna septembrie a anului trecut. Bărbatul a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că maşina în cauză ar fi fost semnalată furată sau căutată de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 400.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.