Un autocar românesc face o manevră controversată în Ungaria şi „inventează” o nouă categorie: B+C+D+E - VIDEO

Ar putea fi numită tractarea „fără număr”.

Un autocar românesc face o manevră controversată în Ungaria şi „inventează” o nouă categorie: B+C+D+E - VIDEO Un autocar românesc face o manevră controversată în Ungaria şi „inventează” o nouă categorie: B+C+D+E - VIDEO

Un autocar românesc ce poartă însemnele unei şcoli de şoferi din România a fost surprins executând o manevră controversată pe o autostradă din Ungaria. Acesta a fost filmat în timp ce tractează o remorcă la care este legată o altă dubiţă, care la rândul ei are ataşată o platformă pe care se află o maşină.

Filmuleţul s-a viralizat foarte repede

Clipul a devenit în scurt timp viral iar comentariile amuzante au început să apară: „Şoferul a lucrat la CFR” scrie cineva pe Facebook, pe când alt internaut a completat foarte bine: „Categoria B+C+D+E”.

VIDEO

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.