Un bărbat a furat, peste noapte, 800 de metri de asfalt - FOTO

Au dispărut, peste noapte, 500 de tone de asfalt ...

Un bărbat a furat, peste noapte, 800 de metri de asfalt - FOTO Un bărbat a furat, peste noapte, 800 de metri de asfalt - FOTO

În China au dispărut, peste noapte, 500 de tone de asfalt. O lungime de 800 de metri din drumul care leagă satul Sankeshu din provincia Jiangsu de un alt oraş din zonă, a dispărut peste noapte, lăsând locuitorii să se miră de dorinţa bruscă a autorităţilor de a reface drumul. 

Partea interesantă este că autorităţile nu au planificat nicio reabilitare a drumului, iar oamenii legi au pornit imediat o investigaţie.

Aşa au aflat că vinovatul este un bărbat din zonă care a încercat astfel să facă nişte bani. El a angajat un excavator pentru a sparge asfaltul, pe care apoi l-a cărat la o fabrica din apropiere. A reuşit să vândă 500 de tone de asfalt pentru aproximativ 800 de dolari.

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Când a fost confruntat cu acuzaţiile, omul a spus că el crede face o afacere bună pentru toate părţile implicate, având în vedere faptul că drumul este rar folosit de locuitori. În zonă exista un drum nou deschis, aşa că nimeni nu-l folosea pe cel vechi.

Nu ştim care va fi pedeapsa, şi la fel de neclar este şi motivul pentru care cineva ar cumpăra plăci de beton.

Sursă: autoevolution.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.