Un bărbat a furat, peste noapte, 800 de metri de asfalt – FOTO

Autor: Marius Vișan 23 feb. 2018 Știri auto

În China au dispărut, peste noapte, 500 de tone de asfalt. O lungime de 800 de metri din drumul care leagă satul Sankeshu din provincia Jiangsu de un alt oraş din zonă, a dispărut peste noapte, lăsând locuitorii să se miră de dorinţa bruscă a autorităţilor de a reface drumul. 

Partea interesantă este că autorităţile nu au planificat nicio reabilitare a drumului, iar oamenii legi au pornit imediat o investigaţie.

Aşa au aflat că vinovatul este un bărbat din zonă care a încercat astfel să facă nişte bani. El a angajat un excavator pentru a sparge asfaltul, pe care apoi l-a cărat la o fabrica din apropiere. A reuşit să vândă 500 de tone de asfalt pentru aproximativ 800 de dolari.

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Când a fost confruntat cu acuzaţiile, omul a spus că el crede face o afacere bună pentru toate părţile implicate, având în vedere faptul că drumul este rar folosit de locuitori. În zonă exista un drum nou deschis, aşa că nimeni nu-l folosea pe cel vechi.

Nu ştim care va fi pedeapsa, şi la fel de neclar este şi motivul pentru care cineva ar cumpăra plăci de beton.

Sursă: autoevolution.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide