Un bărbat a sărit la bătaie după ce maşina sa a fost tamponată. Cum l-au oprit ceilalţi participanţi la trafic - VIDEO

Un bărbat a sărit la bătaie după ce maşina în care se afla a fost implicată într-o tamponare.

Un bărbat a sărit la bătaie după ce maşina sa a fost tamponată. Cum l-au oprit ceilalţi participanţi la trafic - VIDEO Un bărbat a sărit la bătaie după ce maşina sa a fost tamponată. Cum l-au oprit ceilalţi participanţi la trafic - VIDEO

Un bărbat a sărit la bătaie după ce maşina în care se afla a fost implicată într-o tamponare.

Incidentul putea să degenereze într-o bataie, însă claxoanele celorlalte maşini l-au făcut să se oprească pe şoferul bătăuş.

În maşina şoferului vinovat de producerea accidentului erau şi doi copii. La faţa locului au sosit mai multe ambulanţe dar nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

VIDEO

Sursă: Digi24.ro

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.