Un bărbat avertizează că a fost la un pas să fie jefuit pe autostrada Sibiu-Deva: „Aveti mare grijă la această maşină!”

Autor: ProMotor 08 iul. 2019 Știri auto
Un bărbat avertizează că a fost la un pas să fie jefuit pe autostrada Sibiu-Deva: „Aveti mare grijă la această maşină!”

Un bărbat a scris pe Facebook că a fost la un pas să fie jefuit noaptea pe Autostrada Sibiu-Deva, iar şi alţi şoferi au comentat la postarea lui că au fost la un pas să se afle în aceeaşi situaţie.

„Aveti mare grijă la această maşină! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva – Sibiu (…) umblă cu lumini pe cap ca să nu le vezi fizionomia şi au tupeu să intre peste tine în maşină când te odihneşti. Era să o păţim şi noi”, a scris Daniel Ioniţă pe Facebook.

Postarea s-a viralizat, iar peste 3.000 de persoane au distribuit-o. La rubrica de comentarii, alţi şoferi descriu experienţe asemănătoare în acea zonă.

Bărbatul care a anunţat posibile cazuri de jaf a postat şi o fotografie cu maşina: un microbuz Mercedes de culoare albă, cu geamuri fumurii, înmatriculat în străinătate, cu care circulă doi bărbaţi.

Mai mulţi şoferi au avut experienţe similare în acea zonă

„Eu am păţit la Mol (primul de la Deva la Sibiu) la ora 5,43 dimineaţa s-a deschis uşa pe dreapta, aveam musafiri. Norocul lor ca aveam levierul in lada. De atunci il tin sub cap”, a scris un alt şofer.

Un alt şofer scrie că aceeaşi maşină a încercat să-l oprească. ” Vineri pe la ora 20 si ceva, veneam catre sibiu si m-au depasit pe mine pe autostrada si m-au claxonat, dupa ce am trecut de prima parcare(MOL) iar m-au depasit si claxonat, initial am crezut ca este cineva care cunoaste firma, dar acum vazand postarea am inteles ce era cu ei”.

Mai mulţi şoferi s-au plâns să au trecut prin situaţii similare. Unii spun chiar că au vorbit cu poliţiştii şi au sunat la 112 pentru a reclama situaţia, după ce, în parcări sau în benzinării le-au fost forţate uşile.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu şi cei ai Poliţiei Hunedoara, judeţele aflate în capetele autostrăzii Sibiu – Deva, au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu au avut plângeri sau sesizări privind furturi din maşini parcate în locurile speciale de pe Autostradă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide