Un bărbat din Argeş a fost prins, după 39 de ani, că a condus fără permis (VIDEO)

După aproape patru decenii, un bărbat din Argeş a fost prins de Poliţie că a condus fără să aibă permis de conducere. Şi, ca să fie povestea completă, o să îţi spunem că omul avea şi un job care merge perfect cu lipsa carnetului: şofer.

Un bărbat din Argeş a fost prins, după 39 de ani, că a condus fără permis (VIDEO) Un bărbat din Argeş a fost prins, după 39 de ani, că a condus fără permis (VIDEO)

Un bărbat din Argeş a fost prins de Poliţie că a condus fără permis. Nimic special până aici, nu? Ei bine, lucrurile se schimbă un pic după ce afli că omul a condus 39 de ani fără permis, după ce Miliţia i-a anulat carnetul în 1976.

În tot acest timp, bărbatul nu a fost oprit niciodată de Poliţie şi, mai mult, a lucrat ca şofer în Franţa, unde se pare că a păcălit autorităţile şi angajatorul, susţinând că şi-a pierdut toate documentele, după cum scrie stirileprotv.ro.

Descoperirea a fost făcută de un echipaj al Poliţiei Rutiere din judeţul Argeş, care l-a oprit pe bărbatul de 63 de ani fiindcă a circulat cu 75 km/h în localitate.

Acum, şoferul fără permis e cercetat penal şi riscă să facă trei ani de închisoare.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.