Un bărbat din Brazilia a făcut o motocicletă care merge 500 km cu un litru de apă (VIDEO)

Nemulţumit de preţurile tot mai mari ale carburanţior ...

Un bărbat din Brazilia a făcut o motocicletă care merge 500 km cu un litru de apă (VIDEO) Un bărbat din Brazilia a făcut o motocicletă care merge 500 km cu un litru de apă (VIDEO)

Nemulţumit de preţurile tot mai mari ale carburanţior, un brazilian, pe numele său Ricardo Azevedo, a aruncat o privire în cartea de chimie a fiului său şi şi-a modificat motocicleta ca să funcţioneze pe bază de apă, scrie Reuters.

În esenţă, vehiculul brazilianului din Sao Paulo foloseşte procesul de electroliză pentru a despărţi moleculele de oxigen de cele de hidrogen din apă, după care hidrogenul drept combustibil pentru motor.

Potrivit proprietarului, dacă reglajele sunt făcute corect, motocicleta lui poate să facă şi 500 km cu un singur litru de apă, ceea ce e impresionant, dacă ne întrebi pe noi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.