Un bărbat din Suceava a fost prins de poliţie de două ori în 5 ore cu o alcoolemie uriaşă

Un şofer din Suceava a fost prins de poliţişti de două ori la volan în stare de ebritate în mai puţin de cinci ore, informează Mediafax.

Un bărbat din Suceava a fost prins de poliţie de două ori în 5 ore cu o alcoolemie uriaşă Un bărbat din Suceava a fost prins de poliţie de două ori în 5 ore cu o alcoolemie uriaşă

Un şofer din Suceava a fost prins de poliţişti de două ori la volan în stare de ebritate în mai puţin de cinci ore, informează Mediafax.

Prima dată, un echipaj de poliţie i-a făcut semn să oprescă pe o stradă din municipiul Suceava, dar bărbatul a mers mai departe. Poliţia a plecat în urmărire şi după ce l-au prins, agenţii l-au testat cu aparatul etilotest.

„Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Bărbatul a rămăs fără permis şi s-a ales cu un dosar penal.

Se pare că acesta a mai băut ceva, apoi iar s-a urcat la volan. Un trecător a sunat la poliţie pentru că l-a văzut circulând haotic prin oraş, iar agenţii l-au oprit din nou. De data aceasta, aparatul etilotest a indicat 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis un nou dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru conducerea unui vehicul fără permis.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.